Veiko Huuse 23.08.2021

Balti keti aastapäev 23.08.2021 läheb ajalukku kahe erilise sündmusega. Esmakordselt toimus vabade tervete inimeste avalik koosolek Vabaduse väljakul, kus rahvas sai otse südamest rääkida ja teine suursündmus oli Balti keti kordus 32 aasta järel. Need sündmused on märgilise tähtsusega, sest kogu maailmas toimub inimeste genotsiid ja kõigi rahvuste vabadus tahetakse ära võtta. Eestlased on kannatlik rahvas, aga nüüd on neil kannatus läbi saanud ja see on alles algus.
ME EI JÄÄ ENAM VAIT JA ME EI LÄHE ÄRA!
Eestimaa on eestlaste maa ja siin on kõrgeim otsustusõigus vabal Eesti rahval.
Rahva koosoleku otsus oli peale 3 tunnist arutelu konkreetne:
Eesti Vabariigi isehakanud valitsusjuht Kaja Kallas peab võimult ja riigist lahkuma või muutma valitsemise kurssi ja andma rahvale vabaduse tagasi. Tuleb korraldada referendum: Otsustada presidendi otsevalimine, Euroopa liidu liikmelisus, Eesti uus põhiseadus!
Looja jälgib sind Kaja Kallas ja tema otsustab sinu saatuse.
 
 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga