23. august 2021 kell 13.00 kogunemine, Balti keti aastapäev

Lähenemas on Balti keti aastapäev. Nimelt 23. august 1989 korraldas Rahvarinne inimestest Balti keti, millega kinnitati rahva suurt soovi olla vabad. Kuid vähesed, väga vähesed teavad, et Balti keti organisaatorid olid ametiühingud ja kommunistid, kelle tegelik plaan oli NSVL i dikteerimise järgi Eestist teha Venemaa kubermang. Kuid kommunistide salaplaanid läksid rahva suurel vabaduse nõudmisel ja rahvamasside jõul luhta. Nii, tuligi kommunistidel plaanid muuta ja kuulutada 20. august 1991a. rahva nõudmisel välja Eesti taasiseseisvus.
Kutsume kõiki vabu inimesi, kellele läheb korda Eesti suveräänsus, 23. august 2021 kell 13.00 Tallinna Vabaduse Väljakule vabale spontaalsele kogunemisele. Peame nõu, kuidas saame vabaduse tagasi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga