Kalle Grünthall: Ametlikult meil SUNDVAKTSINEERIMIST ei toimu. Kuidas on aga asi tegelikult.

Minuni jõudis info, et ühes Tallinna haiglas toimus alljärgnev intsident. Jätan praegusel hetkel veel detailsemad andmed avaldamata.
Ühel kodanikul oli hommikul haiglas vaja vereproov anda. Vereproovi võtja teatas aga kõrgendatud toonil, et kuna kodanik on vaktsineerimata, siis ennem ta mingit verd ei võta, kui kodanik on vaktsiini süsti saanud. Õnneks mingi aja pärast arst siiski natuke rahunes ning võttis ikkagi vere ära, lisades juurde et järgmine kord ta seda enam ei tee kui pole vaktsineeritud või kui pole verd andma tulles koroona testi ette näidata.
Mida sellest loost järeldada. Ainult seda, et AMETLIKULT meil sundvaktsineerimist ei toimu, kuid reaalne elu on kahjuks midagi muud.
Nüüd aga väike informatsioon, kõikidele meditsiinitöötajatele, ministritele, erinevatele ametnikele, tööandjatele sõjaväejuhtkonnale jne.
EKRE on Riigikogus algatanud Karistusseadustiku muutmise eelnõu, millega tahetakse muuta sundvaktsineerimine karistatavaks.
Muutus on järgmine:
Seadust täiendatakse paragrahviga 137 märkega1 järgmises sõnastuses:
„§ 137 märkega1 “Sundvaktsineerimine”
(1) Inimese asetamise eest olukorda, kus teda sunnitakse meditsiinilise eesmärgi nimel ennast vaktsineerima kas vägivalla, pettuse, kahju tekitamisega ähvardamise, teisest isikust sõltuvuse, ametiseisundi ärakasutamise või töösuhte lõpetamisega –
karistatakse kolme- kuni kaheteistaastase vangistusega.
Muudatusena tuuakse veel sisse ka see, et antud paragrahvis sätestatud kuriteo eest karistatakse lisaks selle vahetule toimepanijale ka riigivõimu esindajat või sõjaväelist ülemat, kes on andnud korralduse kuriteo toimepanemiseks või kelle nõusolekul kuritegu on toime pandud või kes ei ole takistanud kuriteo toimepanemist, kuigi see on olnud tema võimuses, või kes, olles teadlik temale alluvate isikute poolt kuriteo toimepanemisest, ei esita kuriteoteadet.
Seega Teie, kes te enda arvates olete karistamatud sundvaktsineerimist läbi viies, peate arvestama, et tulevik ei olegi võib olla enam nii roosiline, sest ühel hetkel tuleb asuda vastutust kandma. Teie nimed on ju meil teada.
Palun edastada, see informatsioon kõikidele neile, kes teostavad ja viivad ellu “vabatahtlikku” vaktsineerimist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga