Armsad inimesed! 20. märtsil 2021 toimub kõikjal üle maailma VABADUSE MARSS

Euroopa riikides, Kanadas, Austraalias, Uus-Meremaal, Lõuna-Aafrikas – kõik inimesed, kellel veel on alles südametunnistus ja vaba tahe, ühinevad sel päeval! See marss ühendab kogu maailma! Me kaitseme me põhiväärtust VABADUST, mida meilt tahetakse võtta! Eestil pole oma poliitikat. Siinne nukurežiim on täielikult maailmavalitsejate käskida-keelata. Vabaduse ja demokraatia eest meil Eestis ei võidelda. Ei tea, kes võiks korraldada ja juhtida suurt solidaarsusaktsiooni. Kuid Eestis on kindlasti palju neid, kes soovivad globaalse marsiga ühineda. Vabaduse marss on Euroopa ja teiste maailma riikide teadlike inimeste otsus. Üha rohkem inimesi mõistab, et saabuv kastipoliitiline süsteem tähendab enamiku inimeste jaoks surma! Teame, et paljud Eesti inimesed soovivad protestiga ühineda. Kuidas seda ellu viia? Praegu on nõue, et rahvakogunemised ei tohi ületada 250 inimest. Et marsi õnnestumisele kaasa aidata, peame tegutsema arukalt. Vesterineni, Vlad Freedomi jt. 26.11. miiting oli lihtsalt vaatlus valitsuse poolt. Täna on sõime juures oravad ja nad on lihtrahva vastu tõelised kiskjad. Arvame, et suurema edu saavutamiseks tuleks registreerida mitu eraldi aktsiooni Tallinna linnosades ja teistes linnades. On oluline, et marss toimuks! Tahame maailmale näidata, et Eesti inimesed on vaimult tugevad ning omavad tahet oma vabaduse ja inimõiguste eest seista.
Sõbrad, kes on korraldamas või soovib korraldada aktsiooni, palun võtke meiega ühendust! Oleme valmis teiega ühinema. Koos oleme tugevad!
Aktivistid Eestist pakuvad tervise jalutuskäikku Russalkast Pirita poole kell 13.00. Kaasa võtta Vabaduse Marsi atribuutikat.
Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст «WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM& DEMOCRACY SCOTLAND MAR 20,2021 Details to follow»)
 
 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga