Perekonna kaitse

1. Muudame ära lastekaitseseaduse sätted, mis praegu võimaldavad aluseta eraldada bioloogilisest perest lapsi. Lapse eraldamine peab olema võimalik – nagu see varem oli – ainult juhul, kui tema elu või tervis on vahetus ohus.

2. Kehtestame seaduste sätted, mis on suunatud perekonna tugevdamiseks, vanemate autoriteedi tõstmiseks ning kohustame sotsiaaltöötajaid osutama perekonnale kõikvõimalikku abi.

3. Kehtestame kriminaalvastutuse ametnikele ja teistele isikutele, kes on alusetult eraldanud lapsi perest ja sellega põhjustanud lastele parandamatu füüsilise ja psüühilise tervise kahju.

4. Kehtestame lastekodudele ja asendusperedele laste olukorra osas range ja läbipaistva avaliku kontrolli. On lubamatu varjata kõike, mis toimub lastekodudes ja asendusperes, saladuse ja privaatsuse ettekäändel.

5. Võrdsustame perele makstavad vanemahüvitised ning lastekodudele ja asendusperedele makstavad toetused, et vältida lastega äritsemist.

6. Keelame homo-propaganda ja seksuaalkasvatuse tunnid lasteaedades ja koolides, ükskõik mis põhjustel neid rakendada tahetakse (tolerantsuse kasvatamise, tervise või mingi muu ettekäändel).

7. Keelame perekonna laimamise massmeedias. Lubamatu on viidata ilmselgelt otsitud ettekäänetele, sh taldrikute valamusse jätmine, korteris pole remonti tehtud, mööbel on kole või halvasti paigutatud, lapsevanemal on “halb” iseloom jne, nagu seda praegu ametlikes meediakanalites tihti tehakse.

[Autoriõigused kaitstud]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga