Uudised

Erinevatel põhjustel lakkas meie vana veebileht juba ammu töötamast ning viimaks leidsime hea programmeerija, kes nõustus tegema meile uue veebilehe ja seda täiesti tasuta! Suur tänu sellele tagasihoidlikule lahkele noormehele!

Ühtlasi teatame, et muutunud on meie aktiivi koosseis ja selles pole midagi ebaharilikku, sest tekkisid mõningad erimeelsused organisatsiooni eesmärkide ja põhikirja osas. Meiega jäid need inimesed, kes on arvamusel, et edasi tuleb liikuda samas suunas — aidates perekondi põhimõttel „ära kahjusta“ – ning kes nõustuvad töötama üheskoos aktiiviga, vastates iga oma sõna ja teoga organisatsiooni eesmärkidele. Oleme veendunud, et antud etapis, ajal, kus perekond kui rahva edasikestmise alus on juvenaalse õigussüsteemi löögi all, suudab meie ühises ettevõtmises – kaitsta perekondi – kasu tuua ainult mõttekaaslaste kollektiivne töö.

Head sõbrad, paraku on nii, et me ei saa midagi teha ilma teieta: kirjutage meile nendest peredest, kes vajavad abi ja toetust eestkosteasutustega suhtlemisel. Ainult üheskoos me võidame!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga