Üritus 27.11.2020 ja teised uudised Andrei Vesterineni poolt:

❗️❗️❗️Kutsun kõiki, kes pole ükskõiksed sel reedel, 27. novembril 2020, kogunema Vabaduse väljakule kell 15:00 (kestab kuni 16:30)❗️❗️❗️

🔹Politsei andis loa korraldada meeleavaldust 27. novembril kell 15:00 Vabaduse väljakul. Avaliku koosoleku nimetus on “Õigus vabalt hingata”

🔹Oleme koostanud kinnituse, mida võib iga inimene välja printida ning anda isikule, kes kohustab maski kandma.

🔹Homme kell 20:30 ETV telesaates «Kes keda» on teemaks tekkinud hetkeolukord. Olen külaliste nimekirjas.

🔹 Igaüks saab valitsuse otsuse edasi kaevata halduskohtus 30 päeva jooksul alates tänasest päevast. Ma palun teil kirjutada oma meilid kommentaaridesse, et saaksin 2020. aasta detsembris saata kõigile halduskohtusse suunatud kaebuse vormi.

❗️Sõbrad, järgijad ja inimesed, kes pole kogu selle olukorra suhtes ükskõiksed.

❗️Politsei ja Piirivalve Amet andis ametliku loa meeleavalduse pidamiseks sel reedel 27.11 kell 15:00❗️

🔹Meeleavalduse eesmärgiks on näidata avalikku erimeelsust, mis on suunatud Eesti Vabariigi Valitsuse otsusele, mis omakorda kohustab maskide kandmist.

🔹Me pole orjad ja me ei pea orjad ulema. Me kõik oleme vabad inimesed ja elame vabal maal. Usun, et valitsuse otsus maske kanda on äärmiselt kohatu ja rikkub inimõigusi.

🔹Võtke kaasa plakatid või bännerid, mis avaldavad teie arvamust selles küsimuses. Meeleavaldust viiakse läbi äärmiselt rahulikult, ilma alkoholi ja agressioonita. Osalevad nii eesti kui ka vene keelt kõnelevad inimesed – ehk meeleavaldus toimub kahes keeles.

🔹Ma palun võimaluse korral seda teavet levitada ja koguneda, et oma kodaniku seisukohta selles asjas väljendada. Kui me kõik koos ei saa ühiselt tegusteda, siis me kõik sõltume meie valitsuse väärkäitumisest.

🔹Võimalusel võtke vihmavarjud ja küünlad kaasa (olenevalt ilmast). Riietuge soojalt. Küünlad süütame Vabaduse väljakul.

☝️Kohtumiseni 27. novembril kell 15:00 Tallinna Vabaduse väljakul👍

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga