COVIDi pettuseskandaalis osalenud isikud tuleks kohtusse kaevata ilmselt ajaloo suurima inimkonnavastase kuriteo eest

– ütleb Saksa tippadvokaat dr Reiner Fuellmich, kes on Saksamaa koroona uurimiskomitee liige.
Värskes videos räägib ta sellest, kuidas kõik kehtestatud COVID-19 meetmed, nagu sotsiaalne distantseerumine, maskide kandmine, liikumispiirangud ja karantiin on loodud selleks, et viia inimesed küsimusi esitamata paanikasse, nii et lõppkokkuvõttes võib farmaatsia- ja tehnoloogiatööstus teenida tohutut kasumit PCR-testide, antigeeni/antikehade testide ja vaktsiinide müügist ning meie geneetilise info kogumisest.

Dr Fuellmich esitleb alljärgnevas videos 10. juulil 2020 moodustatud koroona uurimiskomitee tulemusi. Komitee koosneb rahvusvahelistest juristidest, arstidest ja teadlastest.

Esialgselt hakkasid nad uurima:

Kui ohtlik on viirus tegelikult?
Mis on positiivse testi tähendus?
Millist kõrvalkahju on koroonameetmed põhjustanud maailma tervisele ja majandusele?
Koos jõudsid nad järeldusele, et koroonapandeemia võib olla ajaloo suurim inimkonnavastane kuritegu. Siin on lühikokkuvõte:

SARS-CoV-2 pandeemia jaoks ei olnud teaduslikku alust, kuna pandeemia deklaratsioon põhines ainult petlikel andmetel, mis on loodud väga ebatäpse PCR-testi abil, millel pole isegi diagnoosimiseks vajalikku litsentsi.
Kuna pandeemia väljakuulutamiseks ei olnud teaduslikku alust, ei olnud valitsuse hädaolukorra deklaratsioonidele ja pandeemiale reageerimiseks õiguslikku alust.
Seetõttu on ettevõtetel ja inimestel, keda valitsuse otsused 2. punktis mõjutavad, õigus nõuda kahju täielikku hüvitamist.
Dr Fuellmich soovitab miljonite üksikute juhtumite ja kohtute koormamise asemel iga riigi jurisdiktsiooni ning seadusandluse jaoks kohandatud kollektiivseid hagisid, mis suudavad koroonapaanika palju kiiremini lõpetada.
Saksamaa parlamendiväline koroona uurimiskomitee valmistab ette advokaatidele ja huvitatud osapooltele ressursse, mida kollektiivsetes hagides kasutada.                                      https://www.telegram.ee/maailm/saksamaa-tippadvokaat-dr-reiner-fuellmich-see-voib-olla-ajaloo-suurim-inimkonnavastane-kuritegu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga