RAHVAVÕIM- IDEE MIS TULEKS VIIA INIMMASSIDE TEADVUSESSE!

Olemasolev valimissüsteem – esindusdemokraatia – on näidanud sisuliste väidete vastuolu- selle süsteemiga justnagu inimesed valiksid oma ridadest parima! Aga me näeme, et meie elu halveneb ja samal ajal elavad meie “valitud” paremat elu.

Me näeme, et kõik parteid hoolivad inimeste heaolust ainult sõnades. Nad loovad mulje omavahelisest võitlusest, ning saanud jõu ja hääled, jätkavad oma valimiseelset poliitikat.

Lisaks elu halvendamisele hävitab olemasolev “väärtuste” süsteem ka inimese moraalitunnet. Meid mõjutatakse olema tolerantsed LGBT-kogukondade mõju laiendamise suhtes, seksi, alkoholi, narkootikumide propaganda jagamise suhtes meie noortele, lastele ja lastelastele. Asutused rahastavad LGBT-kogukondi. Võimud lubavad väärastunud artistidel esineda Eesti kontserdipaikades, tuhmistades meie laste ja lastelaste meelt, andes sellega “kontsertide” korraldajatele võimaluse muuta nad moraalselt väärastunuteks. Jne.
Vähemuse (parteifunktsionääride) võim enamuse (riigi elanike) üle võtab inetuid vorme!
Rahvavõim – enamuse riigi elanike võim vähemuse üle, võim nende üle, kes parasiteerivad rahval!
Rahvas, riigi elanikud, inimesed- see on suurem võim! Rahvas algatab, võtab vastu ja tühistab seadusi!
Inimesed valivad ja eemaldavad ametnikud ja juhid!
Täitevstruktuurid täidavad inimeste vastu võetud seadusi!
Hääletusprotseduuri rakendamine Rahvavõimu süsteemi alusel – interneti teel hääletamine!
Kõigi valitsusharude täitevorganite valmine saab toimuma Interneti kaudu- otse ja üheselt majade, tänavate, linnaosade, linnade, maakondade elanike esindajate kaudu.

Rahvavõim on ka iseseisva toimetuleku süsteem- efektiivsus klassikalise majandusmudeli asemel. Meile tulevad appi juba olemas olevad kütusevabad tehnoloogiad! Vabaenergia kasutuselevõtul vabastame end maailma energiamonopolistide sõltuvusest ja seeläbi vabaneb meile aeg eneseteostuseks ja täiendamiseks! Kütusevabade generaatoreid on lihtne suures mahus toota ja tootmist on lihtne käivitada!
Vaja on ainult inimeste endi ühendatud tahet!
Inimeste tsivilisatsiooni tulevik võib käia kahel viisil:
1 – Uue Maailmakorra- sotsiaalsete kastide loomine mikrokiibitud orjadega.
2 – Rahvavõim – võim, mis moodustub poliitiliselt kirjaoskuslikust enamusest ühiskonna parasiitide üle.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga