Laste ahistajad – MJ Young FEST – ründavad taas

5.oktoobril viisime Lasnamäel läbi elanikkonna ringküsitluse teemal “Laste ahistajad – MJ YOUNG FEST 2019 – 6. detsembril plaanitav üritus”. Ühtlasi alustasime allkirjade kogumist selle urituse ärajätmiseks, et pöörduda Eesti Valitsuse, Tallinna linnapea ning kirikujuhtide poole.
Võitlus meie laste moraali ja kõlbluse säilitamiseks ei tohi vaibuda minutikski! Kutsume üles kõiki eestimaalasi meiega ühinema ning meid toetama!

 

Pöördumise tekst:

Järjekordne rünnak kõlblusele ja moraalile!

“Lugupeetud lapsevanemad, vanaemad, vanaisad, kõik, kes te pole ükskõiksed meie laste, noore põlvkonna kasvatuses, ühinegem!” – nende sõnadega pöördusime rahva poole selle aasta maikuus, mil toimus protestipikett juunikuus plaanis olnud MJ YOUNG FESTi vastu.
(http://www.eestivanemad.ee/ru/category/meroprijatija/ )

Samade sõnadega pöördume teie poole ka täna!

Eelmise aasta detsembris kirjutas Postimees järgnevat:
Tondiraba jäähallis toimus noortefestival MJ Young Fest, kus esinesid LSP, Malbek ja Susanna, Eldžei. Organisaatorid palusid külastajaid tungivalt tulla kohale kella 19ks, ürituse algusajaks, kuna siis algab üritus ning hilinejaid saali ei lubata. Rahvas tuli kohale, kuid kontserdiga alustati alles veidi enne 21! 2 tunni jooksul lasti saali heliriba. Selle ajaga jõudsid lapsed ära väsida ja täiskasvanud end täis juua. Kuigi, hilisematest komnentaaridest oli lugeda, et alkoholi müüdi kõigile ilma piiranguteta.
Organisaatorid olid hoiatanud, et vaatamata vanusepiirangule 8+, laule esitatakse originaaltekstidega, s.t.rumalaid sõnu tekstidest ei kustutata ega asendata. Lõppkokkuvõttes laulis terve koolilaste koor kaasa “Ekstasy, mind siit ära vii!” ja erinevaid labasusi.

Meie tegevuse tulemusena jäi käesoleva aasta festival Tondiraba hallis juunikuus ära. Publikule kuulutas MJ Production OÜ, et festival lükati edasi ning ostetud piletid jäävad kehtima.

Nüüd, detsembris, on taas välja kuulutatud MJ Young FEST 2019. Ideeline vaenlane tegutseb jälle! Juba kolmandat korda korraldatakse taoline festival, et meie noorsugu demoraliseerida. Uus festival kestab 5 tundi ning vanusepiiranguks on 8+ asemel nüüd 12+. Aga mida see muudab?

Meil on plaanis läbi viia mitu protestiaktsiooni, teavitamaks lapsevanemaid ja kogumaks inimestelt allkirju selle ürituse ärajätmiseks. Allkirjad edastame Eesti valitsusele, Tallinna linnapeale ning kirikujuhtidele.
Meil õnnestus sel päeval vestelda paljude inimestega. Suur enamus olid meiega ühel arusaamal, väljendati solidaarsust meiega ja tänati.

https://apf.mail.ru/cgi-bin/readmsg/002.JPG…

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga