Rahvusvaheline üleskutse: peatage 5G maa peal ja kosmoses

Allakirjutanud teadlased, arstid, keskkonnaorganisatsioonid ja paljude riikide kodanikud nõuavad tungivalt 5G (viienda põlvkonna) traadita telekommunikatsioonivõrgu, sealhulgas 5G kosmosesatelliitide kasutuselevõtu peatamist.

5G suurendab oluliselt kokkupuudet raadiosagedusliku (RF) kiirgusega lisaks juba olemasolevatele 2G, 3G ja 4G telekommunikatsioonivõrkudele. RF-kiirgus on osutunud inimestele ja keskkonnale kahjulikuks.


5G kasutuselevõtt on inimkatse ja seda määratletakse rahvusvahelise õiguse kohaselt kuriteona.
Telekommunikatsioonifirmad paigaldavad järgmise kahe aasta jooksul kogu maailmas valitsuste toetusel viienda põlvkonna traadita võrku (5G). See on enneolematu ühiskondlik muutus ülemaailmsel tasandil. Kõigil Maa inimestel on siis mis tahes planeedi punktis, isegi vihmametsades, ookeani keskel ja Antarktikas, kohene ligipääs superkiirele, madala latentsusega traadita sidele.

Kuid seda ei ole avalikult tunnistatud, et see tehnoloogia toob kaasa ka enneolematuid keskkonnamuutusi ülemaailmsel tasandil. Raadiosageduslike saatjate kavandatud tihedust ei ole võimalik ette näha. Lisaks miljonitele uutele 5G tugijaamadele Maa peal ja 20 000 uuele satelliidile kosmoses on 200 miljardit objekti, mis on hinnanguliselt osa asjade internetist 2020. aastaks, ja üks triljon objekti vaid mõne aasta pärast.

Hoolimata laialt levinud eitamisele on kogunenud tohutult palju tõendeid selle kohta, et raadiosageduslik (RF) kiirgus on elule kahjulik. Kogunenud on kliinilised tõendid haigete ja kahjustusi saanud inimeste kohta, eksperimentaalsed tõendid DNA, rakkude ja elundisüsteemide kahjustumise kohta paljudel taimedel ja loomadel ning epidemioloogilised tõendid selle kohta, et tänapäeva tsivilisatsiooni peamised haigused – vähk, südamehaigused ja diabeet – on suurel määral tingitud elektromagnetilisest reostusest. See on enam kui 10.000 läbiviidud uuringu tulemus.

Kui telekommunikatsioonitööstuse plaanid 5G-ga täide lähevad, ei suuda ükski inimene, loom, lind, putukas või taim Maa peal vältida ööpäevaringset, 365 päeva aastas kestvat kokkupuudet raadiosageduslike kiirgustega tasemel, mis on kümneid või koguni sadu kordi tugevam kui praegu. Seda ilma mingi põgenemisvõimaluseta meie planeedil. Sellised 5G plaanid ähvardavad põhjustada tõsiseid, pöördumatuid tagajärgi inimestele ja püsivat kahju kõigile Maa ökosüsteemidele.

Maapealne 5G
Tugijaamad paigaldatakse 100 meetri tihedusega kõikidesse asustatud piirkondadesse kogu maailmas. Erinevalt eelmiste juhtmeta tehnoloogia põlvkondadest, kus üks antenn levib üle suurema ala, on 5G tugijaamadel ja 5G-seadmetel mitu antenni, mis töötavad koos, et eraldada suunatud, juhitavaid, laseriga sarnaseid ning üksteist jälgivaid kiiri. USA Föderaalne Sidekomisjon (FCC) eeskirjad lubavad 5G tugijaamadele kiirgus võimsust nii palju kui 30 000 vatti 100 MHz spektri kohta, seega kümneid kuni sadu kordi võimsam kui on lubatud praegustele tugijaamadele.

Iga 5G telefon sisaldab kümneid pisikesi antenne, mis töötavad kõik koos, et jälgida lähima mobiilimasti kitsalt suunatud kiiri. USA Föderaalne Sidekomisjon (FCC) on vastu võtnud eeskirjad, mis lubavad nendele kiirtele võimsust nii palju kui 20 vatti, seega kümme korda rohkem kui on lubatud praegustele telefonidele.

Kosmosepõhine 5G
Vähemalt viis ettevõtet pakuvad 5G-d kosmosest kombineerituna 20 000 satelliidist madalal ja keskmisel Maa orbiidil. See tekitab Maal võimsad, suunatavad ja juhitavad kiired.

http://www.kiirgusinfo.ee/rahvusvaheline-uleskutse-peatage…/

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga