Ärakiri. Noored vanurid. Elavhõbedasoolad, alumiinium ja formaldehüüd kaitsesüstides

Miks on tänase päeva sündivatest lastest vaid 4% terved? Miks on kümneaastaste laste luud juba sama hõredad, nagu veel mõne põlvkonna eest seda polnud isegi vanuritel? Miks on lapsed rahutud ja Nende ajud ei võta vastu teadmisi? Mida tegelikkuses sisaldavad “kaitsesüstid”? Miks sünnib tänasel ajal rekordiliselt palju autistlikke lapsi? Kui kaua üldse elavadki need lapsed, kena nende olematu tervise pärast juba noortena vanuriteks on tunnistatud? Küsimusi saaks veel küsida väga palju, kuid vastused on pea kõikidele ühesed – miks on laste ajud on juba sel määral ummistunud raskemetallidest, nagu ka dementsuseeelsetel vanuritelgi?

Kui pika eluiga ennustadaüha üha enamatele kaasaja noortele, kelle luud on juba kümneaastaselt sama hõrenenud, nagu praegustel vanuritelgi? Kui noored on ikka need noored, kelle tervis juba koolis sama läbi on, nagu Nende vanavanematelgi? Miks on kaitsesüstidel otsene seos esimsese astme suhkruhaigusega ja kuidas ei suuda Meie eurodemokraatia tervisekaitseametkonnad neid otseseid seoseid märgata ega tugine mitte tegelikkuses aset leiduvatele asitõenditele, vaid just ja ainult ametlikele “teadusuuringutele”?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga