Taas soodoma aeg…

Jeerum, mida õpetatakse Eesti lasteaias!

Paljud lapsevanemad ilmselt ei tea, millega tegeletakse tänapäeval asteaias. Siin on üks näide sellest.Siin on laul, mida lasteaia õpetaja laulab lastele:(poisid laulavad, ma natukene aitan)Kus on sinu noku,kus on sinu noku,(näidake)siin see on,Kõik on väga hästi,kõik on väga hästi,üks, kaks, kolm,üks kaks, kolm.Palun jaga edasi, et tõuseks teadlikus

Julkaissut Ei Eesti Laste Seksualiseerimisele Sunnuntaina 2. joulukuuta 2018

Selles videos on näha-kuulda, mida “seksuaalkoolitaja” nimega Rita Holm, kes Pealtnägijas kaebles, et teda ühes fb-grupis ALUSETULT (!) mõnitati, väikestele lasteaialastele õpetab.

Kommenteerija fb-st: Intiimhäbi kadumine on skisofreenia tunnus, kirjutas üks Venemaal tuntud lastepsühhiaater Irina Medvedeva. 

Täna suuname lasteaia laste tähelepanu tussule ja nokule, homme võtab see tädi omal püksid jalast ja kutsub omavalitsuse remondimehe ka juurde ning hakkavad näitama lastele, kuidas lapsi tehakse. Lapsed peavad ju varakult kõike nägema ja kogema. Häbenemata. Kuid mitte keegi ei räägi lastele, miks süstitakse mürgiseid vaktsiine, miks Jeemenis lapsed nälga surevad samas kui autode viisi viiakse toitu traktorirataste alla, miks eestlased massiliselt on lahkunud oma kodudest, miks erakonnad loodi; kes meid uuesti on okupeerinud……selle asemel valetatakse koolis ja lasteaias, et meil on vabadus, vaba riik ja et palgasõdurid Eestist käivad missioonidel, kuigi käivad kaitsmas maavarade leiukohti ja neid üle võtmas kohalike käest.

Teate, miks seda kõike tehakse, et tussud ja nokud on tähtsamad kui austus teiste rahvaste vastu ja ausus, väärikus? Ma 10 aastat tagasi sattusin olukorda, et lasteaias, kus olin logopeed, kutsuti mind vaatama 3 aastast last, kuidas see tegi sugutamisliigutusi ja minult küsiti, kas mina tean, kuidas seda probleemi lahendada. Kasvatajad ei oskavat enam midagi ette võtta, kuna tüdruk ronivat poistele otsa ja tegevat ka nende peal sugutamisliigutusi. Maailmas, kus ei õpetata armastama ja austama üksteist, vaid seksima, muutuvad inimesed seksimasinaiks, kus paarid vahelduvad iga natukese aja tagant ja pedofiilid saavad juba mõnes riigis loomadega abielluda. Isegi naljana on taolised artiklid kohatud: https://ekspress.delfi.ee/…/eesti-loomaarmastajate-avalik-k…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga